Elektrodai AWS E7018 Ø2.5x350 5kg

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Mokėkite, kai gausite prekes
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Mokėkite, kai gausite prekes

Elektrodai AWS E7018 Ø2.5x350 5kg

1384226
1100
su PVM

Prekės likučiai:
Turime Kauno parduotuvėje (5+ vnt.)
Tiekėjo sandėlyje (5+ vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
NEMOKAMAI atsiimkite rytoj, parduotuvėje, Raudondvario pl. 141, Kaunas (0,00 €)
Pristatymas 1-2 d.d. Venipak (3,50 €)
Pristatymas 1-2 d.d. Venipak pickup (paštomatas) (3,50 €)

Aprašymas

E7018 yra efektyviausias bendrosios paskirties geležies milteliai – mažai vandenilio turintis elektrodas, naudojamas suvirinti anglinį plieną, laisvai apdirbamąjį plieną ir mažai legiruotą plieną, kurio minimali takumo riba yra 50 000 psi. „Washington Alloy E7018“ turi labai gerą nusėdimo greitį, užtikrina tylų pastovų lanką, mažą purslų kiekį ir vidutinį įsiskverbimą. Suvirinimo nuosėdos yra rentgeno spinduliuotės kokybės, lengvai pašalinamos šlakas, pasižymi išskirtinėmis mechaninėmis savybėmis ir sklandžiai vienoda rutuliuko išvaizda. E7018 turi puikų operatorių patrauklumą ir gali būti naudojamas bet kurioje padėtyje su AC arba Dc (atvirkštinis poliškumas).
 E7018 elektrodai naudojami daugeliui ASTM specifikacijų. Konkretesnės taikymo sritys apimtų technologinius vamzdynus, šaltai valcuotą plieną, pvz., naudojamą sunkiųjų mašinų gamyboje, kaitinamus ir nekaitinamus slėginius indus, tiltų ir konstrukcinio plieno suvirinimą gamykloje ir lauke, lietinį plieną, laivų statybą, beveik bet kokį vidutinio anglies, mažai legiruoto plieno suvirinimo siūlės tikrinamos rentgeno spinduliais.

Pagrindinis padengtas elektrodas, sukurtas aukštos kokybės suvirinimui. Puikios stiprumo ir kietumo savybės.

Taip pat tinka suvirinti žemo grynumo ir didelio anglies kiekio plieną. Metalo atgavimas > 110%.

Geras suvirinamumas dirbant ne vietoje, išskyrus vertikaliai žemyn.

Tinka suvirinimui plieninėse konstrukcijose, katilų ir konteinerių gamyboje, transporto priemonių konstrukcijoje, laivų statyboje ir mašinų konstrukcijoje, taip pat buferiniams sluoksniams, kai gaminamas ant daug anglies turinčio plieno.

Lydinio specifikacija AWS Class E7018

Apie Tolas



Svarbu

ce_mark.svg

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, todėl būtina vadovautis prekės aprašyme ir specifikacijose pateikta informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 648 47770 arba žinutės el. paštu info@tolas.lt

Prekė priskirta prie patikusių sąrašo
Prekė pridėta palyginimui.